Voorgerecht op de barbecue

Om te starten met jullie barbecue serveren we eerst een voorgerechtje.
We bakken dit op het barbecue vuur en presenteren dit per persoon op een bord of op grote borden voor meerdere personen
De gasten passeren aan de barbecue om dit af te halen. Indien we een ober voorzien kan deze de voorgerechtjes serveren.

VISGERECHTEN

  • Zeebaars op vel gebakken met olijvenpuree en gebakken trostomaatjes.
  • Zalm in een korstje van sesamzaadjes met citrus-sausje en zeekraal.
  • Mosseltjes met Provençaalse kruiden.
  • Baby kreeftje (1/2) met een huisgemaakte kruidenboter in Q bag

VLEESGERECHTEN

  • Merguez worstjes met parelcouscous en
  • Tapas plank met gedroogde ham, salami, zongedroogde tomaat, olijven en
  • Kippenhapjes met Chilisaus en (rijstgerechtje??)

VEGA GERECHTEN

  • Asperges op Vlaamse wijze (seizoen)
  • Gevulde champignons met buffelmozzarella, gedroogde tomaatje en basilicum