Opgelet! U bent op een Catering pagina!
Onderstaande pagina is voor een evenement met MIN. 25 PERSONEN. Prijzen enkel op aanvraag!

Catering – Desserten op bord

Als afsluiter van het gastronomisch deel van jullie feest verzorgen wij voor jullie een aangepast dessert.
Hieronder volgen een aantal voorstellen, maar ook dit kan volledig op maat gemaakt worden.

DAME BLANCHE                 

Vers vanille-ijs met warme chocoladesaus van Callebout en slagroom. Een dame blanche “zoals het hoort”

CREME BRULÉE  

Een heerlijk nagerechtje met een gekarameliseerde laag suiker.

DESSERT BORD      

Een bord met vijf mini dessertjes naar keuze van de chef en aangepast aan het seizoen.

VANILLE IJS MET ROOD FRUIT  

Vanille ijs met een frambozencoulis, afgewerkt met een mix van besjes en rood fruit.

VERS FRUIT CREME ANGLAISE      

Vers fruit met crème anglaise, vanille ijs en gebrande amandeltjes.

KINDERIJSJES PER 12 STUKS  

Een assortiment van leuke kinderijsjes.

PRIJZEN OP AANVRAAG