Opgelet! U bent op een Catering pagina!
Onderstaande pagina is voor een evenement met MIN. 25 PERSONEN. Prijzen enkel op aanvraag!

Catering – Vlees en Vis gerechten

VLEES GERECHTEN

  • Gegrilde kipfilet met Stroganoff saus                                                                                                
  • Kalkoentournedos met suprême saus
  • Maïskipfilet met muskaatdruiven saus
  • Parelhoenfilet met muskaatdruiven saus
  • Varkenswangetjes op wijze van de Chef
  • Varkensgebraad Duroc met champignonsaus
  • Varkenshaasje met peperroomsaus
  • Speenbig filet met tuinkruiden saus
  • Rosbief met peperroomsaus
  • Entrecote met Blackwell saus
  • Kalfsgebraad met saus “Cafe de Paris”
  • Lamskroon met graanmosterd saus
  • Konijn op grootmoeders wijze
  • Wildstoofpotje met beukenzwammetjes
  • Hertenkalf filet met wildsaus

VIS GERECHTEN

  • Kabeljauwhaasje met witte wijn saus en bieslook
  • Tongrolletjes met preiroom saus
  • Zalmfilet met tomaat-basilicum saus
  • Visgratin met zalm, kabeljauw, tongfilet
  • Scampi’s van de chef met Chillisaus                                                                                                   
  • Halve Kreeft met kruidenboter
PRIJZEN OP AANVRAAG