Koude Buffetten

Koude buffetten worden bereid vanaf 4 personen per buffet, uitgezonderd het kabouterbuffet. De koude buffetten worden gepresenteerd op melamine plateaus.

BORG PLATEAU MELAMINE € 15,00

FEESTBUFFET € 26,90

Spiesje van kipfilet, kalkoenrollade, Durocgebraad, Serranoham met meloen, gebakken zalmfilet, tomaat gevuld met tonijnsalade, gevulde roomeitjes, groentebuffet, aardappel- en pastasalade, cocktail- en tartaarsaus.

LUXE FEESTBUFFET € 29,90

Rosbief, spiesje van kipfilet, Serranoham met meloen, gebakken zalmfilet, spiesje van gegrilde scampi’s, tomaat gevuld met zeefestijn, gerookte zalmfilet, gerookte forelfilet, gevulde roomeitjes, groentebuffet, aardappel- en pastasalade, cocktail- en tartaarsaus.

KABOUTER BUFFET  € 12,00

Kippengrillworst, ½ vogelnestje, spiesje van kipfilet, gehaktballetjes, knackworst, gevulde roomeitjes, geraspte worteltjes en mini tomaatjes, aardappel- en pastasalade, cocktailsaus.

KNABBEL BUFFET € 19,50

Spare-ribs, gebakken spek, kippenboutjes, gehakt-balletjes, spiesje van kipfilet en vleesbroodje, pasta van het huis, aardappelsalade en plattelandssalade assortiment van sausjes.