Vleesgerechten

Deze gerechten zijn vacuüm verpakt en gepasteuriseerd.
Bij sommige gerechten kunnen jullie zelf de sauzen kiezen.

Mail naar info@ateljee94.be voor de laatste correcte prijs. 
  • Gegrilde kipfilet met Stroganoff saus  € 9,45
    of een saus naar keuze
  • Kalkoentournedos met champignonsaus € 9,45
    of een saus naar keuze
  • Eendenborst filet met Porto saus € 14,95
    of een saus naar keuze
  • Varkenswangetjes van de chef € 10,45
  • Varkens haasje met Blackwell saus € 11,45
    of een saus naar keuze
  • Speenbigfilet met tuinkruidensaus € 12,95
    of een saus naar keuze
  • Rundstong met Madeira saus € 10,45
    of een saus naar keuze
  • Lamskroon met graanmosterd saus € 14,95
    of een saus naar keuze
  • Wildstoofpotje € 12,95
    met beukenzwammetjes en zilveruitjes
  • Konijn op grootmoeders wijze € 11,45
  • Hertenkalffilet met wild saus € 18,45
    met saus naar keuze

 

CHAMPIGNONROOMSAUS
PEPERSAUS
STROGANOFF SAUS

SAUZEN VOOR VLEESGERECHTEN

TUINKRUIDENSAUS
MADEIRASAUS
WILDSAUS
ROOMSAUS MET DRUIFJES

Alle sauzen zijn apart verkrijgbaar en vacuüm verpakt.

 

PORTOSAUS
GRAANMOSTERDSAUS
BLACKWELL SAUS