Wat doen wij ?

Speciaal voor Coeliakie patiënten maken wij een ruim assortiment glutenvrije producten; vers vlees, charcuterie, bereide gerechten en een volledig gamma aan barbecue producten.
In het voorjaar 2006 kregen we van een klant de vraag of het mogelijk was om glutenvrije vleeswaren te bereiden. Na enkele gesprekken zijn we gestart met het nodige opzoekingzwerk voor we uiteindelijk onze eerste producten hebben gemaakt. Nu twee jaar later zijn we nog steeds bezig met het verzamelen van de nodige informatie.
Aan de hand van de technische fiches die de fabrikanten ons afleveren weten we exact welke grondstoffen we kunnen gebruiken. Ook onze know-how op het gebied van de bereiding wordt steeds beter, daarom dat we er een volledig barbecue gamma bij hebben.

Wanneer u de code 3000 mee vermeld dan weten wij meteen dat dit om een coeliakieproduct handelt.

Dit zal elk gezin met één of meerdere Coeliakie patiënten de mogelijkheid bieden om allemaal gezellig samen van een barbecuefeest te kunnen genieten. Alles kan met hetzelfde materiaal op één vuur worden gebakken. Wat belangrijk is, de prijzen van deze gerechten zijn minimaal hoger tegenover de normale prijzen!