Kalfsvlees

Een gezonde voeding is gevarieerd, gematigd en evenwichtig.

Vlees in het algemeen en kalfsvlees in het bijzonder zijn rijk aan waardevolle en zelfs levensnoodzakelijke voedingsstoffen zoals eiwitten, vetten, mineralen en vitaminen. Doordat sommige voedingsstoffen nagenoeg niet in plantaardige producten aanwezig zijn, is vlees onmisbaar als u gezond en evenwichtig wil eten. Daarom raden voedingsdeskundigen een gebruik van 100 tot 150 gram vlees per dag aan.

Daarom traditioneel, creatief, licht, stevig, op grootmoeders wijze, exotisch, … met kalfsvlees kunt u in de keuken alle kanten uit. En het smaakt nooit doordeweeks, zelfs niet in de snelle bereiding op een weekavond. Kies uit de tientallen verschillende versnijdingen -kotelet, lapjes, gebraad, …- en laat u leiden door de seizoenen, de gelegenheid en de inspiratie van het moment.

Een greep uit ons aanbod :

  • kalfszwezerikken
  • kalfslapje gemarineerd
  • kalfsgebraad
  • kalfslapje
  • kalfskotelet
  • kalfsfilet
  • kalfsstoofvlees
  • kalfsbrochette
  • kalfsgehakt
  • kalfsworstjes
  • kalfsvinken
  • kalfslever