Lamsvlees

Een dankbaar product

Een feestelijke lamsbout, een malse lamsfilet, heerlijke lamskoteletjes op de barbecue… Lamsvlees in de keuken is een dankbaar product. Het vlees wordt vooral gewaardeerd om zijn kenmerkende smaak, zijn versheid en zijn malsheid. Je kunt er in alle seizoenen alle kanten mee uit, je kunt op de klassieke toer gaan of er allerlei exotische gerechten mee bereiden.

Lamsvlees biedt vele culinaire mogelijkheden en is geschikt voor zowel de dagelijkse keuken als voor feestbereidingen. De meest gekende stukken lamsvlees zijn de lamsbout, de lamsfilet, de lamskotelet, de lamsragout en het lamsgehakt.

Bij aankoop let u erop dat het vlees vers is, dit ziet u aan de bordeauxrode kleur. Lamsvlees gebruikt u best ook best zo vers mogelijk. U kan het vlees nog één dag in de koelkast bewaren.

De beste manier om lamsvlees te bereiden, is ervoor te zorgen dat het vlees vanbinnen nog rosé is en lekker sappig.

Schapen- en lamsvlees is rijk aan eiwitten en bevat verzadigde vetzuren, vitamine B12 en ijzer.

Een greep uit ons aanbod:

  • Lamskotelet
  • Lamskotelet gemarineerd
  • Lamsfilet gemarineerd
  • Lamskroon
  • Lamskroon gemarineerd
  • Lamsbout
  • Lamsragout