Vleesgerechten

Deze gerechten zijn vacuüm verpakt en gepasteuriseerd.
Bij sommige gerechten kunnen jullie zelf de sauzen kiezen.

Mail naar info@ateljee94.be voor de laatste correcte prijs. 
  • Gegrilde kipfilet met Stroganoff saus
    of een saus naar keuze
  • Kalkoentournedos met druifjes saus
    of een saus naar keuze
  • Eendenborst filet met Porto saus
    of een saus naar keuze
  • Varkenswangetjes van de chef
  • Rundstong met Madeira saus
    of een saus naar keuze
  • Varkens haasje met Blackwell saus
    of een saus naar keuze
  • Speenbigfilet met tuinkruidensaus
    of een saus naar keuze
  • Lamskroon met graanmosterd saus
    of een saus naar keuze
  • Wildstoofpotje
    met beukenzwammetjes en zilveruitjes
  • Konijn op grootmoeders wijze
  • Hertenkalffilet met wild saus
    met saus naar keuze

 

CHAMPIGNONROOMSAUS
TUINKRUIDENSAUS
PEPER ROOMSAUS
BLACKWELL SAUS

SAUZEN VOOR VLEESGERECHTEN

MADEIRASAUS
GRAANMOSTERDSAUS
ROOMSAUS MET DRUIFJES

Alle sauzen zijn apart verkrijgbaar en vacuüm verpakt.

 

PORTO SAUS
STROGANOFF SAUS
WILD SAUS